PAKEJ HUKUM TARIKAN

PAKEJ HUKUM TARIKAN


Pengalaman Menarik Kejayaan, Kekayaan & Kebahagiaan Dibongkar Kepada Anda...

 

Bagaimana Mencipta Kejayaan & Kekayaan Diri Dengan

HUKUM TARIKAN

 

..Pelajari Strategi Sebenar Yang Terbukti Berkesan Menarik Kekayaan, Kejayaan Dan Kebahagiaan Dan Capai Kepuasan Dalam Hidup Anda !

 

PERINGATAN: Ini bukan cakap-cakap kosong atau angan-angan Mat Jenin. Strategi ini sangat berkuasa kepada anda yang membuat impian untuk mencapai kejayaan dalam hidup !

 

Saya kagum dan teruja dengan buku ini kerana telah membuka minda saya terhadap Hukum Tarikan. Saya baru sedar yang hukum ini bertindak dalam kehidupan setiap orang. Panduan dan tip yang diberikan amat berkesan pada diri saya dan kini saya yakin akan dapat mencapai kejayaan yang selama ini saya idamkan. Penjelasan yang diberikan mudah difahami. Boleh terus ikut panduan ini tanpa was-was. Terima kasih saya ucapkan kepada En. Ezwan!

 - Nurul Ain

  

Bagi saya, buku ini adalah antara buku yang MESTI dibaca jika anda hendak mengecapi kejayaan dalam hidup dan perniagaan. Hal ini kerana, hukum tarikan sebenarnya membongkar rahsia di sebalik penguasaan minda. Saya sendiri mengamalkan ilmu ini dan terbukti sememangnya saya berjaya mencapai matlamat saya.

-      Ammar Zahar

 

Apabila anda sering mengeluarkan kata-kata seperti:

 • Saya ada banyak hutang, tetapi tidak tahu hendak buat apa.
 • Saya tidak merasa cukup dengan keadaan hidup saya sekarang untuk diri dan keluarga saya.
 • Saya tidak suka dengan kerja saya sekarang. Sudah la gaji tidak naik.

 

Sebenarnya anda telah menolak sejauh-jauhnya kejayaan untuk datang ke dalam diri anda.

Jadikan kisah di bawah ini sebagai batu loncatan untuk anda menarik kejayaan dengan impian anda.

  

Cerita Ali

 

Ali mendapat kerja yang baik, tetapi Ali tidak pernah berasa bahagia.

Ali masih menanggung hutang keretanya, tidak dapat menghantar anaknya ke sekolah yang lebih baik, dan terpaksa menyimpan 1/3 daripada gajinya untuk pembelajaran ijazahnya.

Walaupun Ali telah bekerja keras, Ali tidak pernah merasa cukup dengan pendapatannya. Sebagai alternatif, Ali telah membuat kad kredit untuk menampung perbelanjaan hariannya.

Anda tentu pernah bersua dengan seseorang seperti Ali bukan?

 

Ramai di antara anda yang masih berada dalam keadaan seperti Ali. Apabila anda terlalu fokus kepada apa yang anda tidak inginkan, sebenarnya anda telah menarik perkara itu lebih rapat ke dalam hidup anda.

 

Sebagai contoh, anda merungut duit tidak cukup kerana membayar hutang. Sebenarnya, anda telah menarik diri anda untuk masuk ke dalam keadaan untuk terus membayar hutang.

Jadi, apakah nasihat terbaik buat Ali?

 

Nasihat Terbaik Buat Ali:

Nasihat buat Ali, tukar pemikiran daripada tidak cukup wang kepada cukup wang.

 

Contoh,

Saya terpaksa menyelesaikan banyak hutang setiap bulan.

Tukarkan ia menjadi,

Saya mempunyai wang yang cukup setiap bulan. Siap, saya boleh menyimpan separuh daripada pendapatan saya.

 

Apabila Ali menukar suara-suara dalam hatinya, saya yakin Ali akan melihat perubahan secara perlahan-lahan. Mungkin Ali akan mendapat kenaikan gaji, Ali sudah memulakan perniagaan secara part-time atau belajar mengawal hutangnya daripada penasihat kewangan.

 

                                --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hai, saya Ir. Ezwan...

 Saya merupakan salah seorang pengamal hukum tarikan dan minda separa sedar. (blog: www.irezwan.com)

Apabila saya mengamal Hukum Tarikan (Law of Attraction) ini, ia membantu saya mencapai apa yang saya inginkan daripada pelbagai aspek dengan izin Allah S.W.T.

Oleh itu, saya memasang satu impian untuk membantu anda semua mencapai hidup dengan penuh makna. Hidup ini hanya sekali. Saya mahu anda mencapai apa yang anda hajati seperti kekayaan, kebahagiaan, kesenangan, kejayaan dan kesihatan.

Saya berasa gembira sekiranya dapat membantu anda semua. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jadi, saya telah menghasilkan satu e-book sebagai penghargaan kepada anda untuk memahami tentang

Hukum Tarikan (Law of Attraction) ini.


Memperkenalkan...


 

Ebook ini bakal membantu anda:

Apabila anda membaca ebook ini nanti, anda akan membaca 2 bahagian dalam ebook ini.

Bahagian pertama, anda akan mempelajari maksud Hukum Tarikan (Law of Attraction), bagaimana hukum tarikan ini berkesan di dalam hidup anda, contoh kisah sebenar bagi pengamal hukum tarikan ini dan fakta-fakta tentang Hukum Tarikan (Law of Attraction) ini.

Manakala, bahagian kedua adalah bahagian terpenting di dalam ebook ini. Di mana, saya tunjukkan kepada anda bagaimana menggunakan hukum tarikan ini langkah demi langkah.

 

Nasihat saya, jangan langkau satu langkah pun untuk anda mencapai impian yang anda hajati apabila mengamalkan hukum tarikan ini.


Langkah 1 - Percaya Dan Terima: Pemikiran Menghasilkan Realiti

Dalam langkah pertama ini, saya minta ada untuk mempercayai bahawa hukum tarikan ini adalah wujud. Apabila anda sudah boleh mempercayai dan menerima hukum tarikan ini, ia akan bertindak terhadap anda apabila anda menggunakannya.

 

Langkah 2- Pembersihan Minda: Buat Ruang Untuk Penghasilan

Untuk langkah kedua ini, anda perlu mengosongkan pemikiran yang usang dan lusuh atau kepercayaan tidak boleh kepada hukum tarikan ini. Pastikan anda sudah mengosongkan fikiran negatif supaya mudah untuk hukum tarikan ini meresap ke dalam diri anda.

 

 Langkah 3 - Apa Yang Anda Inginkan

 Dalam langkah ini, anda perlu memasang impian yang anda betul-betul mahukan. Bukan impian seperti melepaskan batuk di tangga. Maksud saya, anda perlu memasang impian yang anda ingin capai dalam hidup yang bakal menggembirakan hidup anda.

 

 Langkah 4 - Bentukkan Gambar Yang Jelas Tentang Apa Yang Anda Mahu

Jangan abaikan langkah ini ! Dalam langkah ini, saya tunjukkan satu persatu bagaimana anda membentuk gambaran impian yang anda mahukan. Baca, ikut dan buat !

 

Langkah 5 - Fokus Terhadap Impian Anda

 Hukum tarikan membawa kesan yang besar terhadap pengamalnya. Sekali anda menarik impian ke dalam diri anda, ia akan menterjemahkan impian itu menjadi realiti. Tugas anda, anda sentiasa fokus kepada impian yang anda buat. Jangan lari daripada impian anda !

 

 Langkah 6 - Fokus Yang Berterusan Terhadap Impian Anda

Langkah tambahan daripada langkah kelima. Fokus langkah keenam adalah konsisten dengan pembinaan impian yang anda buat !

Kunci utama untuk konsisten adalah memasang impian yang sama sehingga impian itu tercapai. Jangan fikirkan impian lain selagi impian yang anda bina sekarang tidak tercapai.

 

Langkah 7 - Tutup Minda Anda Kepada Keraguan Dan Ketakutan

Jangan biarkan impian anda terkubur begitu sahaja dengan ketakutan dalam diri anda ! Dalam langkah ini, saya tunjukkan 4 perkara utama untuk anda atasi perasaan ragu dan ketakutan mencapai impian anda.

 

Langkah 8 - Bersyukur

Orang yang bersyukur adalah orang yang berasa cukup dengan apa yang dia capai. Tindakan seterusnya ketika menggunakan hukum tarikan ini adalah bersyukur.

 Bersyukur dengan hajat yang tercapai. Dan bersyukur dengan hasil yang sedikit walaupun matlamat impian itu masih jauh.

 

Langkah 9 - Bertindak Dan Bawa Visi Anda Ke Dalam Tindakan

 Langkah paling penting di dalam bahagian kedua ebook ini. Jangan abaikan langkah ini !

Orang berjaya adalah orang yang melakukan TINDAKAN.

Rancang tindakan anda. Dalam langkah ke sembilan ini, saya akan tunjukkan kepada anda bagaimana memulakan tindakan selepas anda memasang impian yang mahu ada capai.

  

Langkah 10 -Kongsikan Pesanan Ini Dan Dapatkan Hasilnya

Apa yang anda mahu, perlu dibalas dengan kemahuan anda itu.

Sebagai contoh, anda mahukan kekayaan wang. Anda perlu berikan wang kepada orang ramai.

Anda mahukan kebahagiaan. Anda perlu memberi kebahagiaan kepada orang ramai.

Sebagai permulaan, apakah tindakan yang perlu diambil oleh anda untuk mencapai kekayaan dan

kebahagiaan ini?

Dalam langkah ke sepuluh ini, saya tunjukkan caranya.

  

Langkah 11 -Program Minda Dengan Hipnosis

 Maksimumkan kuasa magnet impian dan kejayaan dengan hipnosis.

Dalam langkah ke sebelas ini, saya kongsikan kepada anda bagaimana hipnosis ini mempercepatkan anda mencapai impian dengan hukum tarikan.

Apabila anda memberi arahan yang betul kepada pemikiran anda, anda telah menghipnosis diri untuk terus mencapai impian tanpa berfikir panjang lagi.

 

Adakah ebook ini bakal membantu anda menarik kekayaan dan kebahagiaan dengan impian?

Jika anda ragu-ragu dengan ebook ini, saya ada satu tawaran buat anda !

 

Iaitu...PAKEJ TERUNGGUL HUKUM TARIKAN yang mengandungi...


 1. Ebook Rahsia Menarik Kekayaan dan Kejayaan Melalui Hukum Tarikan
 2. Audio Hipnosis Rezeki
 3. Audio Hipnosis Tarikan Wang
 4. Audio Subliminal
 5. Ebook Panduan Hipnosis
 6. Ebook Amalan Pembuka Rezeki 
  • (Nota : Semua audio dalam format MP3 dan ebook dalam format PDF. Link download akan dihantar melalui email)

 

2 Audio di atas direka khas untuk memprogram semula minda anda supaya menjadi MAGNET Rezeki dan Kekayaan. Program ini direka untuk amalan selama 60 hari yang mana akan memberi impak maksima pada diri anda.

 

Dengan kesemua produk di atas, lebih cepat anda mencapai impian dan kejayaan.

Inshaa Allah...

 

Apakah dia HIPNOSIS ini?

Hipnosis adalah teknik mind programming dgn menggunakan minda bawah sedar. Minda kita telah diprogram sejak kecil daripada persekitaran termasuklah keluarga, jiran, rakan, saudara-mara dan keadaan sekeliling.

Contoh: ramai orang kata "susah nak kaya". Ayat ini telah masuk ke dalam minda dan menyebabkan anda tidak nampak bagaimana nak kaya. Jadi, audio hipnosis ini direka khas untuk membuang kepercayaan lama yg negatif, dan dimasukkan dengan kepercayaan positif yg baru. Apabila minda menerima saranan selama 21 hari berturut-turut, ia akan jadi habit (tabiat) baru. Lantas minda mencari jalan untuk mendapatkan seperti apa yg disarankan. Jadi, kesannya akan nampak banyak peluang-peluang rezeki di depan mata. dan sudah tentu kena bertindak, barulah ada hasilnya...

Cara penggunaannya mudah sahaja...setiap audio hipnosis perlu didengari setiap hari selama 30 hari berturut-turut. Penerangan secara detail tentang penggunaan hipnosis ini ada disediakan dalam Ebook Panduan Hipnosis.

 

Di antara kelebihan hipnosis adalah:

 •   Ia akan melengkapkan hidup anda dan mengubah hidup anda daripada seorang

        yang bersusah-payah untuk mendapatkan rezeki kepada seorang yang menariknya

        secara automatik.

 

 •    Ia mengaktifkan anda sebagai Elemen Penarik Rezeki.

 

 •     Ia akan menyediakan anda 'blueprint' minda wang yang anda tidak ada selama ini.

 

 •     Ia dapat membuang kepercayaan lama anda tentang rezeki dan kekayaan.

        Halangan anda terhadap rezeki akan dibuang dan mengakibatkan rezeki datang

        kepada anda.

 

 •     Ia dapat menghilangkan keraguan dalam diri anda tentang rezeki dan kekayaan.

 

 •     Rezeki datang tiba-tiba tanpa disangka, dengan izin-Nya.

 

 •     Menjadi lebih positif dalam segala aspek kehidupan.

 

 •     Hidup menjadi lebih tenang dan relax.

 

 •    Rasa lebih selesa dan tenang dalam situasi sosial.

 

 •    Tidak takut bila keluar daripada zon selesa.

 

 •     Rasa yakin untuk membuat keputusan yang betul dalam hidup anda.

 

 •     Jadi lebih hebat dan boleh mempengaruhi orang lain.

 

 •     Percaya kepada diri anda dan anda yakin boleh mencapai matlamat anda.

 

 •     Rasa mempunyai energi yang tinggi dan bersemangat untuk bekerja

 

 •    Kekal motivasi tinggi setiap masa

 

 •     Lebih disiplin dan bertanggungjawab atas segala perkara yang anda buat

 

TESTIMONI???

Sila lihat Testimoni di Rahsia Hukum Tarikan di sini:>>> TESTIMONI TARIKAN

Sila lihat Testimoni di Rahsia Hipnosis di sini:>>> TESTIMONI HIPNOSIS


Berapakah Pelaburan untuk Pakej ini?

Harga istimewa untuk beberapa hari sahaja....


RM 200 shj

 Nota : Produk akan dihantar melalui email.

Segala pertanyaan, sila ajukan ke email rahsiatarikan@gmail.com

 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PAKEJ HUKUM TARIKAN
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)