Tawaran Hebat Ramadan 2017


KHAS BUAT ANDA

SEMPENA RAMADAN TAHUN INI...


Ketahui Rahsia BERKESAN untuk dikasihi, disayangi, pelaris perniagaan dan tingkatkan karisma diri hanya dengan wangian syifa Aura Rizqin

Baca sampai habis ye..


Adakah anda mengalami masalah berikut:


  • Masalah sukar berurusan dengan orang lain atau kurang keyakinan apabila berhadapan dengan orang lain
  • Ramai orang tidak suka atau di benci orang lain
  • Masalah perhubungan tidak baik sesama manusia sama ada dengan pasangan, keluarga dan rakan-rakan
  • Masalah perniagaan yang tiada jualan atau tidak laris sebab tiada pembeli
  • Masalah rezeki yang sering tersekat-sekat atau tidak berkat
  • Kurang keyakinan diri dalam melakukan urusan kerja atau urusan harian
  • Masalah Jiwa yang tidak tenang, tertekan atau sentiasa dalam keadaan stress
  • Mempunyai emosi negatif atau mudah untuk cepat marahMasalah berikut adalah berpunca daripada Aura Negatif yang menguasai diri anda yang MESTI di perbaiki dengan ciri-ciri yang ada pada wangian syifa Aura Rizqin InsyaAllah dapat memulihkan Aura Negatif anda


Wangian syifa Aura Rizqin adalah wangian yang membantu anda yang mempunyai masalah Aura Negatif untuk serlahkan kembali Aura Positif anda bagi meningkatkan karisma diri, kasih sayang serta melancarkan perjalanan perniagaan anda InsyaAllah.


Tidak seperti wangian syifa yang lain, wangian syifa Aura Rizqin merupakan wangian yang telah di syifakan serta mempunyai pelbagai variasi bau yang unik yang di inspirasikan dari jenama terkenal serta mempunyai 3 fungsi berbeza dalam 1 wangian.
Wangian syifa Aura Rizqin bakal memberikan anda pengalaman berbeza dari wangian syifa lain yang berada di pasaran.


 


Energy dari ayat-ayat Al-Quran


Wangian Aura Rizqin wangian yang telah di berikan ENERGY dari ayat-ayat Al-Quran yang terbukti membantu meningkatkan tenaga kerohanian secara tidak langsung merangsang titik ketenangan dalam membantu minda lebih kearah positif. InsyaAllah dengan energy dari ayat-ayat Al-Quran ini dapat membantu urusan dan kerja harian anda akan lebih lancar dan mudah.


Doa Pengasih


Wangian syifa Aura Rizqin telah di syifakan dengan doa pengasih ini memberi kelebihan kepada anda yang mempunyai masalah hubungan suami isteri yang boleh menyebabkan anak-anak menjadi mangsa keadaan kesihanilah anak-anak anda. InsyaAllah dengan wangian syifa Aura Rizqin ini akan memberikan energy kebahagiaan kepada keluarga anda dan juga sesama manusia.


Doa Karisma Diri


Wangian Syifa Aura Rizqin juga telah di syifakan dengan doa untuk karisma diri. InysaAllah dengan doa yang di syifakan dalam Wangian Syifa Aura Rizqin dapat memberikan keyakinan kepada anda untuk melakukan urusan harian. Selain itu juga membantu untuk anda lebih nampak berkeyakinan secara tidak langsung memudahkan anda untuk berurusan atau bersemuka dengan orang ramai. Ini memberikan anda kelebihan di mata orang untuk nampak lebih berkeyakinan, berkarisma serta nampak lebih positif dari biasa.


Doa Pelaris perniagaan


Anda Seorang peniaga? Wangian Syifa Aura Rizqin juga telah di syifakan dengan Doa Pelaris Perniagaan yang di berikan energy positif dalam membantu para perniaga untuk melariskan perniagaan anda. InsyaAllah dengan wangian Syifa Aura Rizqin perniagaan akan lebih berkembang maju dan keuntugan juga bertambah. InsyaAllah dengan Energy positif dari wangian syifa Aura rizqin akan memberikan perkembangan positif kepada perniagaan anda.


Wangian Tanpa Alkohol


Wangian Syifa Aura Rizqin adalah wangian tanpa alkohol yang di perbuat dengan 100% pati minyak wangi. Pastinya wangian syifa Aura Rizqin adalah halal di pakai serta tidak mengandungu bahan-bahan terlarang seterusnya memberikan kualiti bau yang sebenar dari pati tanpa campuran alkohol. Maka wangian syifa Aura Rizqin boleh di bawa untuk solat. Sesungguhnya sunnah untuk kita memakai wangian ketika untuk solat.


Tahan lebih lama*


Wangian syifa Aura Rizqin juga direka khas untuk bau yang dapat memberikan kualiti bau yang terbaik serta mampu bertahan sehingga satu hari penggunaan (keadaan adalah berbeza untuk setiap individu)*. Ini memberikan keselesaan dan keyakinan kepada anda sepanjang hari.Manfaat yang bakal anda terima dari Wangian syifa Aura Rizqin serta kelebihan yang bakal anda rasakan sendiri…Dengan adanya syifa doa karisma diri dengan izin Allah SWT InsyaAllah, di antara kelebihan pemakaian minyak wangian syifa Aura Rizqin adalah membantu untuk disukai dan disenangi oleh orang sekeliling. Ini terbukti dengan testimoni pelanggan kami seperti berikut.Untuk anda yang sentiasa berhadapan dengan orang ramai amat sesuai untuk menggunakan wangian syifa Aura Rizqin ini. Wangian syifa Aura Rizqin membantu untuk anda mudah untuk berurusan dengan orang atau berhadapan dengan orang. Maka wangian syifa Aura Rizqin sesuai untuk pekerjaan berikut ahli perniagaan, jurujual, promoter, pelayan pelanggan dan lain-lain. InsyaAllah dengan izin Allah S.W.T

Khas untuk para peniaga yang mempunyai masalah perniagaan yang selalu suram dan merasakan perniagaan yang sukar untuk berkembang. InsyaAllah Wangian Syifa Aura Rizqin dapat membantu perniagaan anda untuk lebih laris serta berkembang maju. Ini terbukti dengan testimoni dari pelanggan kami yang telah menggunakan wangian syifa Aura Rizqin.
Anda seorang yang kurang yakin serta selalu berfikiran negetif. Ini pasti menyukarkan anda untuk bercakap di hadapan orang yang ramai serta kurang keyakinan untuk melakukan sesuatu perkara. InsyaAllah dengan wangian syifa Aura Rizqin dapat membantu anda untuk lebih yakin dan berkarisma. Ini terbukti dengan pelanggan-pelangan yang telah menggunakan wangian syifa Aura Rizqin.Dan banyak lagi testimoni yang kami telah terima...

ALHAMDULILLAH

Sila layari http://testimoniaurarizqin.blogspot.my/Berminat nak dapatkan Wangian Aura Rizqin???


NANTI DULU...


Ada OFFER BEST untuk anda....


PAKEJ BERSAMA GARAM MANDIAN AURA RIZQIN


Garam Mandian Aura Rizqin dihasilkan dari garam bukit Himalaya yang sememangnya terbukti khasihatnya yang dapat memberikan Aura Positif kepada diri anda ini secara tidak langsung memberikan perjalanan kerja harian anda lebih positif dan sememangnya mengembalikan semangat untuk anda hadapi cabaran harian anda. Berendam dengan Garam Mandian Aura Rizqin akan merangsang vitamin tertentu dan mengurangkan homosistina iaitu sejenis bahan yang gagal dicerna dan akan mengotorkan darah dalam tubuh. Garam mandian Aura Rizqin telah di adunkan dengan campuran wangian Lemon, Bunga Melor atau Jasmin dan Madu yang dapat memberikan aroma terapi kepada diri anda untuk lebih rasa segar dan bersemangat sentiasa.Manfaat yang bakal anda terima dari Garam Mandian Aura Rizqin serta kelebihan yang bakal anda rasakan sendiri…


 

❥ Menguatkan Aura Magnet Rezeki
Menaikkan Seri Wajah
Membuang energi negatif/ toksin
Meningkatkan tenaga & menyegarkan badan
Meningkatkan keyakinan diri
Meningkatkan kasih sayang
Melembut dan menghaluskan kulit
Merawat sihir / santau / gangguan jin
Melancarkan peredaran darah


MAAF! TAWARAN DAH TAMATSEGALA PERTANYAAN, SILA WHATSAPP KE 016 9966361


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Wangian dan Garam Aura Rizqin (OFFER RAMADAN)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


PENGESAHAN