PAKEJ HIPNOSIS YAKIN DIRI & MOTIVASI DIRI

Bagaimana Hidup Anda Boleh Berubah Jika Anda Mempunyai Keyakinan Diri Yang Tinggi?

Ketahui bagaimana anda berkeyakinan 110% tanpa henti dalam masa 21 hari sahaja atau lebih…

 

Bila anda yakin, anda mampu lakukan apa sahaja

dan sudah tentu Kejayaan bersama anda!


Adakah anda tahu tentang komponen paling penting yang menentukan seseorang itu berjaya atau tidak?

Jawapannya anda Keyakinan Diri.


Sebelum saya tunjukkan kepada anda bagaimana caranya untuk meningkatkan keyakinan diri dalam masa 21 hari, saya ada beberapa persoalan untuk anda…

 •          Adakah anda pernah rasa kurang keyakinan diri dalam aspek tertentu dalam kehidupan anda?

 •          Adakah anda takut untuk mulakan perniagaan, tukar kerjaya atau keluar daripada zon selesa?

 •          Adakah anda bertungkus-lumus dengan perasaan malu?

 •          Adakah anda selalu keliru untuk buat keputusan, atau anda melengahkan sesuatu?

 •          Adakah anda rasa takut untuk hadiri temujanji?

 •          Adakah anda rasa kelu apabila berjumpa dengan orang baru?

 •          Adakah anda menghadapi masalah untuk percaya kepada diri anda sendiri?

 •          Adakah anda takut permintaan anda akan ditolak?

 •          Adakah anda rasa takut untuk bercakap di khalayak ramai?

 •          Adakah anda bimbang kerana kurang yakin dalam diri anda…namun anda tidak tahu bagaimana untuk mengubahnya?

 •          Adakah anda takut sifat kurang keyakinan anda menghantui seluruh hidup anda?


  Jika persoalan di atas bermain dalam fikiran anda? Anda berada di tempat yang betul. Teruskan membaca…


  Dah bertahun-tahun saya mempunyai peluang untuk bekerja dengan ramai individu dalam pelbagai bidang termasuk Doktor, CEO Syarikat, Jurutera Profesional, Consultant, Pensyarah, Pegawai Kerajaan dan sebagainya.

  Tidak kira apa pun status mereka, berapa banyak pendapatan mereka, atau betapa berjayanya mereka, namun lebih 95% daripada mereka bersusah-payah dengan kekurangan keyakinan diri dalam aspek tertentu dalam hidup mereka.

  Bayangkan jika anda dapat lakukan:

  •          Rasa lebih selesa dan tenang dalam situasi sosial.

  •          Tidak takut bila keluar daripada zon selesa.

  •          Rasa yakin untuk membuat keputusan yang betul dalam hidup anda.

  •          Jadi lebih hebat dan boleh mempengaruhi orang lain.

  •          Pendapat orang lain tidak akan mengganggu keputusan anda.

  •          Percaya kepada diri anda dan anda mencapai matlamat anda.  APAKAH YANG MENGHALANG ANDA?


  Fikirkan semua benda yang belum lagi anda lakukan. Apabila anda fikir tentang benda itu, tanya pada diri anda, “Apakah yang menghalang saya daripada melakukannya?” Nampaknya di sini… faktor utama adalah YAKIN DIRI.

  Anda mungkin sudah tahu bahawa orang berjaya yang mempunyai tahap keyakinan yang tinggi, sememangnya mereka tidak boleh berhenti terhadap apa yang mereka lakukan.

  Adakah anda pernah lihat seseorang berjumpa dengan orang yang tidak dikenali, berunding suatu perniagaan dengannya, mulakan perniagaan baru, memberi ucapan kepada orang ramai? Adakah anda berfikir sebegini, “Saya rasa boleh buat, tapi tak cukup yakin…”

  Keraguan, ketakutan dan kurang keyakinan diri boleh menjauhkan anda daripada mencapai matlamat anda. Namun bila anda mempunyai Keyakinan Diri Tanpa Henti, secara semulajadi anda sedar yang anda boleh selesaikan setiap masalah dan mengatasi sebarang halangan dalam mencapai impian anda.


  Memperkenalkan….


  (Dalam format MP3, versi download)


  Fakta yang benar adalah apabila anda mempunyai Keyakinan Diri Tanpa Henti, seluruh dunia anda akan berubah. Anda akan mengembangkan kuasa dalaman untuk mengawal hidup anda dalam setiap situasi.

  Apabila anda programkan minda bawah sedar anda dengan kepercayaan yang kukuh dalam diri anda…tiada apa yang mustahil bagi anda. Anda akan mengambil tindakan yang pantas dan tidak akan putus asa sehingga anda mencapai impian anda.

  Kesan program ini sangat pantas. Anda tidak pernah rasa tahap keyakinan sebegini yang terus aktif dalam diri anda.


  Bolehkah Anda Menaikkan Keyakinan Diri Anda Dalam Masa 21 Hari?


  Anda mungkin bertanya pada diri anda soalan di atas. Jawapannya adalah…sudah tentu boleh! Salah satu kepercayaan yang salah yang kita ada iaitu “ia mengambil masa yang panjang untuk berubah”. Kepercayaan ini berasaskan teori yang mana kita mengambil masa yang lama untuk mengubah kepercayaan dan tabiat sekarang, jadi ia mesti mengambil masa yang lama untuk mengubahnya. Itu adalah tidak benar.

  Ini adalah kerana minda bawah sedar anda tidak memahami tentang masa. Masa adalah suatu konsep. Kita yang mengurusnya. Bagi minda bawah sedar, masa itu tidak wujud. Segalanya berlaku SEKARANG.

  Ini adalah sebab mengapa saya tahu bahawa anda boleh meningkatkan tahap keyakinan anda dalam masa 21 Hari atau kurang. Menurut kajian, apabila minda diberi saranan secara konsisten selama 21 hari berturut-turut, maka ia akan menjadi tabiat(habit) kekal. Proses atau perubahan ini terus berlaku ke dalam minda bawah sedar anda. Minda bawah sedar anda akan bertindak SERTA MERTA!


  Saya Boleh Bantu Anda Kerana…

  Saya dah membantu ramai orang dengan menggunakan Hipnosis seperti di laman http://www.RahsiaHipnosis.com

  Saya adalah seorang Usahawan dan Law of Attraction Practitioner yang telah menggunakan Hipnosis dan Hukum Tarikan, http://www.RahsiaTarikan.com  dalam kehidupan saya yang telah mengubah kehidupan saya daripada biasa-biasa kepada luar biasa.

  Keyakinan Diri Tanpa Henti adalah Kunci Kebahagiaan

   

  Mempunyai keyakinan diri tanpa henti bermakna menjadi lebih hebat dan menjadikan keadaan minda untuk menarik lebih kejayaan dalam setiap perkara yang anda lakukan.

  • Apakah ia bermakna buat anda…jika anda mempunyai 100% Keyakinan Diri?
  • Apakah anda akan jadi sekarang… jika anda dapat belajar bagaimana untuk menghapuskan keraguan dalam diri anda?
  • Bagaimana kehidupan anda sekarang… jika anda boleh memujuk orang lain mengikut anda, atau bekerja dengan anda dalam suatu perniagaan?
  • Apakah yang anda dapat rasa…Saya adalah saya dan saya tidak perlukan keputusan orang lain?
  • Bagaimana bagus yang anda rasa…jika anda dapat melangkah keluar daripada zon selesa dan hanya lakukan apa yang anda impikan?
  • Bagaimana ia akan jadi…jika anda dapat pergi ke dalam SEMUA situasi yang sukar, dengan pemikiran anda- “Saya boleh uruskan semua ini dengan mudah”.
  • Bila masa terakhir…anda rasa sangat yakin di mana anda boleh relax ketika berjumpa dengan orang baru, mengadakan temujanji, atau meminta apa yang anda mahukan?
  • Bagaimana jika anda mengambil alih…bukan dalam kesombongan, tetapi dengan perasaan tenang dan yakin tentang siapa diri anda dan apa yang anda boleh buat.
  • Bagaimana jika anda dapat…bertanya kepada minda bawah sedar untuk ‘supercharge’ diri anda sehingga anda menghasilkan getaran energi berkarisma?
  • Bagaimana jika anda rasa sangat bagus tentang diri anda yang mana orang lain tertarik kepada anda, hanya kerana anda rasa selesa dengan diri anda?
  • Dan bagaimana jika anda boleh menghasilkan tahap keyakinan diri ini…jadi anda tidak perlu fikir tentangnya. Ia adalah secara semulajadi kerana ia adalah dalam diri anda.

   

  Anda boleh buat semua ini! Tambahan pula, anda akan nampak peningkatan yang dramatik dalam masa 21 hari. Dan…jika anda menggunakan Hipnosis ini sampai bila-bila, dah tentu tahap keyakinan anda akan terus meningkat!  NANTI DULU...


  Sebelum itu, anda perlu lihat TAWARAN ISTIMEWA di bawah...

  Saya ingin anda tahu tentang satu lagi audio hebat yang telah direkabentuk khas untuk menggandakan impak positif dan merupakan pelengkap kepada Audio Hipnosis – Yakin Diri Tanpa Henti. 

  Audio yang saya maksudkan adalah....

  AUDIO HIPNOSIS - MOTIVASI DIRI


  (Dalam format MP3, versi download)


  Peroleh peningkatan tahap motivasi diri anda dan menjadikannya aktif secara semulajadi dalam diri anda.

  • Adakah anda bertungkus-lumus atau bersusah payah untuk memotivasikan diri anda untuk melakukan sesuatu?
  • Adakah anda pernah mulakan suatu projek atau tugasan penuh dengan energi dan motivasi, atau merasa bosan, kecewa dan tidak fokus?
  • Adakah anda kurang motivasi dan menghalang anda daripada mencapai kejayaan?

   

  Jika anda bersusah-payah untuk mencari motivasi tetapi anda ingin menjadikan motivasi diri kekal dalam diri anda, aktif dalam diri tanpa bersusah-payah, maka audio Hipnosis Motivasi Diri ini boleh membantu anda. Audio ini akan membantu anda untuk:

  • Mengubah cara anda melihat motivasi. Seluruh etika anda akan berubah. Dulu anda melihat motivasi sebagai suatu yang kurang baik, selepas ini anda akan rasa kebaikannya. Ia akan membentuk kepercayaan yang padu dalam diri anda apabila anda meletakkan minda terhadapnya. Anda akan rasa lebih seronok dan bersemangat untuk bekerja, tidak seperti dahulu!

  • Kekal motivasi setiap masa! Anda akan sentiasa meletakkan matlamat dalam minda anda, terutamanya hasil yang anda mahukan dan kelebihan dalam mencapai kejayaan. Letakkan kejayaan dalam minda anda dan berfikir tentang semua aspek positif dalam mengambil tindakan dan menyiapkan apa yang anda telah mulakan dengan bertenaga. Ia membuatkan anda lebih fokus kepada usaha anda dan mengekalkan motivasi dalam diri. Oleh sebab ini, anda akan jadi lebih BERJAYA!

  • Menjadi lebih disiplin. Jika sebelum ini anda merasa bosan ketika bertindak, selepas ini anda akan dapat kekalkan tahap motivasi  ketika melaksanakan tugas anda. Ini akan memberhentikan anda daripada sikap berlengah-lengah dan daripada gangguan lain. Dengan ini, anda akan tahu di mana anda mula, anda akan habiskan!

   

  • Memperoleh sikap tanggungjawab atas setiap perkara yang anda lakukan. Anda akan mula sedar bahawa anda bertanggungjawab dalam tindakan anda dan boleh mengawal tindakan tersebut. Sikap tanggungjawab ini akan memberi tahap motivasi yang konsisten dan terus menggerakkan anda untuk melaksanakan tugasan yang diberi.

   

  Apabila anda memperoleh cara pemikiran ini dan mendapat kebolehan motivasi dalam diri anda, maka anda akan dapat banyak manfaat, anda akan berhenti daripada berlengah-lengah dan sudah tentu anda lebih mudah berjaya dalam setiap aspek hidup anda!


  Jadi, berapa banyak pelaburan anda untuk Pakej ini : 

  Audio Hipnosis Yakin Diri + Motivasi Diri ?


  Peluang sebegini cuma datang sekali sahaja, saya pasti anda akan mendapat pulangan berganda...


  Dengan harga istimewa…

  RM 200

  RM 100 sahaja


  DAPATKAN SEKARANG!!! 

  SILA ISI BORANG DI BAWAH...

  Email download akan dihantar selepas pengesahan bayaran.Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PAKEJ HIPNOSIS YAKIN DIRI & MOTIVASI DIRI
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

www.rezeki.com.my
ezrichgroup@gmail.com
+60169966361
Klik untuk Bantuan