FB Marketing

FB Marketing

NAK BELAJAR MARKETING ONLINE MELALUI FESBUK?

DARI BASIC SAMPAI ADVANCE

BUAT DUIT 4-5 ANGKA SEBULAN

MELALUI VIDEO TUTORIAL... MUDAH, MURAH DAN BERBALOI



PASTIKAN ANDA BACA SATU PERSATU

Mudahnya berniaga online di fesbuk,

Mudahnya nak dapat 5angka sebulan dengan fesbuk,

Jika tahu dan faham tentang ilmu marketing yang betul di fesbuk.

Kalau dapat RM1k sebulan pun dah ok kan? :)


Kita akan tunjukkan langkah demi langkah, dari Basic sehinggalah Advance.


SIAPA YANG LAYAK JOIN KELAS NI?

- Yang nak cari pendapatan tambahan
- Pesara
- Suri rumah
- Menganggur


Saya mencari orang seperti diatas dan baru nak berjinak-jinak dalam dunia pemasaran online dan yang dah mula tapi tak tahu nak pasarkan produk dengan betul.

Yang belum ada produk, kami akan dedahkan contact anda kepada founder-founder produk yang ada dalam group kami, mereka akan offer anda produk-produk mereka, terpulang nak pilih yang mana. Dan kami juga akan ajarkan cara dapatkan produk yang hot untuk dijual.


Bukan untuk yang dah otai yang dah buat sales ribu riban ya.


KHAS UNTUK NEWBIE...

----------------------------------------------------------------------------------

APA YANG AKAN ANDA BELAJAR?

Anda akan diajar STEP BY STEP melalui PAKEJ TUTORIAL 35 VIDEO LENGKAP FACEBOOK MARKETING:

ANDA AKAN PELAJARI...

1) PEMBIKINAN FACEBOOK PAGE JUALAN
+ Cara setup
+ Cara menghidupkan page

2) BUAT MARKETING MENGGUNAKAN AKAUN PERSONAL
+ Targeting
+ Intro sales
+ Soft selling & Hard Selling
+ Convert Personal to Page

3) PEMBELAJARAN TEKNIK COPYWRITING DAN CLOSING
+ Teknik story telling
+ Teknik hard dan soft selling
+ Teknik structure copywriting

4) PEMBELAJARAN TEKNIK2 ASAS FBADS
+ Mengenali setting2 facebook Ads
+ Setting Business Manager

5) PEMBELAJARAN TEKNIK2 ADVANCED FBADS - FB OPTIMUM
( Bernilai RIBUAN RINGGIT)

+ Teknik kawalan warga asing yg lebih advanced (lain dari yg lain)
+ Teknik mendapatkan audience dari pelbagai golongan.
+ Rahsia interest
+ Teknik intergrated audience dengan avatar, niche dan interest. (ADVANCED)
+ Teknik Olahan Interest (ADVANCED)
+ Teknik Custom audience dan lookalike (ADVANCED)
+ Teknik buat iklan leads tanpa website (Sesuai untuk email marketing)
+ Cara buat iklan Canvas (Macam Iklan Ni)
+ Teknik Iklan Berhantu (Bukan Software Hantu Ya)
+ Penambahan video TEKNIK baru percuma

6) Bonus Cara Belajar Buat Gambar Iklan
+ Belajar Buat Editing iklan menggunakan software proffesional
+ Teknik Croping dan Combination
+ Percuma Software Editing

7) Aktiviti Engagement Berjemaah
+ hanya dilakukan beberapa kali sebulan
+ Untuk tingkatkan Engagement

8) TIPS MARKETING @ SEMBANG ILMU
+ Subjektif akan sentiasa update
dari masa ke semasa
+ Isu isu semasa berkaitan facebook



Tak Perlu Masuk Kelas, Seminar
✘ Tak Perlu Mahir Bahasa Teknikal
✘ Tak Perlu Bayar ribu ribu!


Anda Hanya Perlu...

- Handfon
- Internet
- Belajar
- Buat je apa yang dipelajari
- Tunggu PM bertalu talu masuk
- Buat $$$

Anda Jimat...
- Masa
- Tenaga
- Duit


---------------------------------------------------------------------------------


PAKEJ VIDEO INI DISEDIAKAN OLEH..

SIFU FB OPTIMUM : TUAN ZUL




DAH RAMAI YANG BERJAYA BUAT JUALAN MELALUI FB DENGAN TEKNIK INI...


Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang mengikuti program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu



Penafian : Testimoni ini adalah daripada peserta yang mengikuti program ini. Namun keberkesanannya adalah berbeza untuk setiap individu


.

.


BERAPA YURAN KELAS INI??

Bukan RM3000
Bukan RM500
Bukan RM400


HANYA RM299...


TAPI KALAU TEMPAH HARI INI...

RM 55 SHJ
.

.

.

Harga akan berubah bila-bila masa..

.

WOW...Murahkan... Belajar sampai faham

Ada support group, jangan bimbang...boleh tanya terus dengan Sifu.

.

JANGAN FIKIR LAMA2...

.

JOM TEMPAH SEKARANG, SILA ISI BORANG DI BAWAH

LINK VIDEO AKAN DIBERI SELEPAS PENGESAHAN BAYARAN





Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Pakej Video Tutorial Lengkap A-Z FB Marketing
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran


PENGESAHAN