Rahsia Menarik Kejayaan dan Kekayaan Melalui Hukum Tarikan

Rahsia Menarik Kejayaan dan Kekayaan Melalui Hukum Tarikan

RAHSIA KEJAYAAN DENGAN HUKUM TARIKAN

Ini bukan cerita rekaan. Apa yang bakal saya kongsikan bukanlah panduan motivasi semata-mata tetapi ia merupakan teknik langkah demi langkah bagaimana saya mampu memperolehi kejayaan tersebut. Oleh itu, jika anda meminati rahsia kejayaan ini teruskan membaca… kerana ini mungkin kali terakhir anda baca laman ini.

Sahabatku yang budiman…

Sedarkah anda kejayaan yang dikecapi para jutawan adalah hasil dari anjakan pemikiran yang biasa kita fikirkan. Dengan sedikit pengubahsuaian fikiran mereka terus maju setapak demi setapak sehingga terus memacu kejayaan yang mereka impikan.

Contoh terdekat adalah seorang jutawan internet tanah air, Irfan Khairi. Beliau memulakan  bisnes internet dengan menjual peta Malaysia kepada warga luar yang ingin melawat ke Malaysia. Dengan teknik hukum tarikan yang betul, beliau terus maju mengembangkan perniagaan online beliau sehingga beliau kini digelar doktor internet.


 

Contoh yang lain...

TAN Sri Syed Mokhtar al-Bukhary adalah usahawan yang banyak menderma dan banyak melakukan kerja-kerja amal.

Memulakan kelas tuisyen percuma sebagai salah satu program kebajikan di bawah Yayasan al-Bukhary yang ditubuhkannya bagi menyumbang ke arah kebajikan. Kini, seramai 15,000 orang pelajar mendapat faedah daripada program tuisyen itu.

Beliau mula menjual daging secara kecil-kecilan dan beralih pula kepada perniagaan pengangkutan. Dengan pelbagai liku kehidupan seperti insan biasa, beliau kini merupakan bumiputera yang terkaya di Malaysia dengan kekayaan yang bernilai RM6 bilion.

 

Jangan Teruskan Bacaan Anda, Jika Anda;

 •  Berjaya mengatasi kesempitan hidup dengan menjana pendapatan lebih RM1k setiap hari tanpa henti

 • Tiada masalah untuk membantu keluarga dan sahabat handai untuk berjaya seperti anda

 • Berasa kebahagiaan rumahtangga sentiasa mengiringi anda dan orang yang tersayang

 • Tidak pernah rasa sakit mengganggu perjalanan kerjaya anda

 • Boleh mencapai apa saja yang anda inginkan dalam hidup anda

Laporan ini hanya didedahkan untuk membantu anda dan mereka yang benar-benar ingin mengubah hidup ke arah gaya hidup yang cemerlang dengan menarik apa saja yang mereka mahukan.

Baiklah, untuk mengetahui apakah RAHSIA SEBENAR kejayaan mereka yang dianggap pakar, teruskan bacaan anda…

Jika Ditanya, Apa Rahsia Kejayaan Mereka…??

 

Mereka dianggap pakar kerana mereka berjaya menggunakan RAHSIA HUKUM TARIKAN dengan betul, mereka meletakkan matlamat dan impian mereka dengan jelas.

Dalam setiap perancangan dan tindakan mereka, mereka tahu apa yang perlu dibuat dan mereka terus menghindari perkara yang tidak ingin mereka lakukan.

FORMULA KEJAYAAN sentiasa berkait rapat dengan pengaruh agama, iaitu amal makruf dan nahi mungkar.

------------------------------------------------------------------------------

KEJAYAAN 

Fokus tindakan yang betul

+ 

Jauhi perkara yang TAK NAK

------------------------------------------------------------------------------

Ya, itulah antara resepi mereka menempah kejayaan demi kejayaan. Walaupun mereka juga tidak dapat lari dari  kesilapan dan kegagalan. Mereka dapat mengatasi kegagalan dan terus memperbetulkan kesilapan yang berada dalam diri mereka dan diri orang lain.

Namun ramai yang tidak mengetahui konsep HUKUM TARIKAN untuk berada dalam posisi ke arah kejayaan.

Mungkin anda menganggap kejayaan yang dikecapi cukup sebagai...

 • Layak memasuki Universiti

 • Memperolehi segulung Diploma/ Ijazah

 • Mencapai kebebasan kewangan

 • Dapat mengumpul harta yang banyak

 • Memiliki rumah yang besar dan kereta mewah

 • Dapat  menyimpan wang yang banyak

 • Berjaya memiliki kerjaya yang sering diidamkan

 • Dinaikkan pangkat

 • Memiliki isteri yang cantik atau suami yang kacak

Walau apa pun tanggapan anda terhadap kejayaan, yang pasti ramai lagi yang terkontang-kanting  dan berusaha dengan keras untuk mencapai sebuah impian.

 

Fakta Yang Anda Harus Akui

Inilah hakikat sebenar yang kita terpaksa akur:

 • 1% - betul-betul kaya

 • 4% - bebas kewangan

 • 5% - masih bekerja (kerana terpaksa untuk menyara hidup)

 • 36% - meninggal dunia

 • 54% - TIDAK BERGUNA dan bergantung kepada saudara-mara dan jabatan kebajikan

Kajian di atas adalah analisis yang dibuat terhadap 100 orang yang memulakan kerjaya dan mereka diperhatikan selama 40 tahun sehingga mereka di usia persaraan. Anda berada dalam kelompok mana?  Jika anda rasa anda belum berjaya dan kaya, adakah anda terus berdiam diri?

Hakikatnya hanya 5% sahaja yang mengecapi kekayaan.

Aku ni kategori mana yer? Termasuk dalam 5% tak? Ahhh… mungkin nasib mereka jer tu, Aku pun akan berjaya gak suatu hari nanti… tapi bila yer. Di manakah arah hala tujuku………… Mungkin ini bisikan hati anda.

Jika fakta ini menjadi ukuran maka ianya amat bertentangan dengan apa yang diajar dalam agama di mana nasib manusia tidak akan berubah melainkan manusia tersebut tidak cuba untuk mengubahnya.

Mesti ada cara yang lebih mudah bagaimana untuk mencapai kejayaan dan kekayaan.

Cukupkah Hanya Usaha Semata-mata …

Kita telah melihat ramai yang berusaha keras membuta tuli namun kejayaan yang diharapkan tidak kunjung tiba malah kita tidak perlu melihat orang lain kerana diri sendiri juga selalu menghadapi perkara ini.

Namun ada juga kita melihat di mana ada yang berjaya tetapi tidak perlu terlalu bersusah payah dan peluang serta kejayaan yang mereka miliki seperti datang bergolek kepada mereka. Ternyata ada cara lain selain dari hanya berusaha keras bagi mencapai kejayaan.


 

Apa Kena Mengenanya Meraih Kejayaan Melalui Hukum Tarikan Dengan Saya

Nama saya Ir. Hj. Ezwan Bin Mokhtar, lebih dikenali sebagai IR EZWAN. Merupakan seorang Jurutera Profesional yang menjalankan perniagaan sepenuh masa yang aktif menjalankan perniagaab berkaitan Perundingan Kejuruteraan, Perubatan Islam, Produk Syifa dan Latihan.

Saya telah mempelajari Hukum Tarikan sejak tahun 2008. Banyak perubahan-perubahan positif berlaku  dalam hidup saya. Kini, saya bersedia untuk berkongsi ilmu untuk semua.

Ini adalah rahsia kejayaan saya selama 8 tahun terlibat dalam menyelami hukum tarikan. Segala tip-tip saya jamin, ianya tidak akan didedahkan kepada umum kerana ianya sepatutnya hanya didedahkan kepada anda yang layak dan menghargai ilmu untuk mengubah hidup sendiri.

Saya telah ditauliahkan sebagai "LOA Advanced Practitioner" daripada Global Sciences Foundation daripada USA seperti sijil di bawah.


Bagaimana Menggunakan Hukum Tarikan Boleh Mengubah Hidup Anda?

Sains membuktikan bahawa fizikal alam semesta adalah daripada ENERGI(TENAGA). Jika anda dapat menghuraikan  semua benda di sekeliling anda, termasuk diri anda, kepada partikel yang lebih kecil (atom, electron, proton), anda adalah sebenarnya amat kecil (partikel sub atom) yang mana ia adalah energi tulen.

Segala yang anda lihat dalam dunia anda termasuklah kerusi atau sofa yang anda duduk, orang  di  sekeliling  anda,  duit  dalam  dompet  anda, rumah  yang  anda tinggal... SEGALANYA adalah daripada ENERGY.

Walaupun sesuatu benda itu nampak pejal dan terpisah di sekitar anda, dari  segi atom dan  sub atom, namun  semuanya dicampurkan bersama-sama di dalam satu gabungan energi yang besar.

Oleh sebab segalanya adalah energi, termasuk anda, perhubungan anda, kesihatan anda, wang anda, kejayaan dan kebahagiaan, malah semua ini dipengaruhi oleh Hukum Fizik atau Hukum Alam Semulajadi.

Apa yang penting di sini adalah apabila  anda  faham  tentang  hukum-hukum  ini,  anda  boleh  mempengaruhi sesuatu  yang  menjadi  impian anda  seperti wang,  kejayaan,  kesihatan dan  sebagainya  ke dalam kehidupan  anda.

Ia  nampak  seperti  magik  namun  ia  adalah  tindakan  secara semulajadi melalui hukum alam semulajadi dan hukum saintifik yang menghasilkan semua yang wujud pada hari ini.


 

Bagaimana Menggunakan Hukum Tarikan Boleh Mengubah Hidup Anda?

Penemuan menarik seterusnya adalah fakta yang mana pemikiran di dalam kepala kita ini tidak tinggal di dalam kepala kita.  Saintis  berpendapat  bahawa  pemikiran adalah  sebenarnya  energi  tulen  dan  ia  dihantar  keluar  atau  memancar  keluar daripada  badan  kita  seperti  transmitter  radio  dan  kemudian  energi  ini  bergerak keluar.

Seseorang dan setiap benda di atas bumi  ini mengeluarkan energi dan salah satu  cara utama memancarkan energi ini adalah melalui pemikiran kita.

Energi pemikiran ini mempunyai keupayaan untuk mencipta realiti. Dan sains telah membuktikannya...

Anda tak perlu risau kerana saya telah mengecapi kejayaan melalui HUKUM TARIKAN dan sekarang saya ingin berkongsi RAHSIA kejayaan saya ini kepada anda.

Saya telah rekodkan segala apa yang telah saya praktikkan di dalam sebuah ebook yang saya beri nama 

Rahsia Menarik Kekayaan dan Kejayaan Melalui Hukum Tarikan

Anda tahu yang anda mempunyai impian dan cita-cita dan anda berusaha untuk mencapainya namun tidak nampak tanda-tanda bahawa kejayaan tersebut akan anda tiba…

Oleh itu, apa yang bakal saya kongsikan pada anda adalah satu rahsia yang pasti bagaimana dalam waktu yang singkat peluang untuk mencapai kejayaan akan datang bergolek kepada anda hanya dengan menggunakan HUKUM TARIKAN.

Apa yang Ebook ini bakal dedahkan?

 • 11 teknik efektif yang perlu anda lakukan untuk mencipta apa yang anda mahu dalam hidup anda. Yang mana ianya mengandungi kuasa rahsia supaya bertindak kepada anda. Jika anda terlepas satu langkah, maka anda tidak akan dapat hasilnya.

 • Ada satu tempat untuk anda membuat pelaburan terhadap ______ , wang dan ___________ sekarang adalah dengan memastikan semuanya mendapat hasil berpanjangan dalam semua bidang secara serentak, dalam ______________

 • 4 faktor bagaimana rahsia bertindak...Sains di Sebalik Rahsia... merupakan senjata penting yang anda akan belajar dalam kehidupan anda. Masa hadapan anda bergantung pada rahsia ini...

Bagaimana untuk mengetahui rahsia ini benar-benar berlaku?

Ini adalah asas untuk segala yang berlaku dalam kehidupan kita. Contoh Kehidupan Sebenar...

 • Mendapat kesihatan yang lebih baik...

 • Mencari cinta...

 • Mencari kerja, perniagaan, rezeki...

 • Menjadi kaya...

 • Membeli rumah idaman..

 • Mencipta kehidupan impian...

 • Anda dipersembahkan dengan contoh  kehidupan yang sebenar dari segenap aspek yang ingin anda tarik ke arah kejayaan.

 •  Ini membuktikan panduan Rahsia Hukum Tarikan bukanlah hanya teori sahaja. Anda boleh tiru gaya hidup saya yang dipersembahkan dalam bab ini.

 • Asas dan fakta tentang rahsia, Pendedahan Asas dan Fakta ini merangkumi satu cara untuk melakukannya, jadi anda perlu pelajarinya dan selamatkan masa-masa anda daripada membuat percubaan.                    

Inilah jalannya...

 • Pendedahan fakta sulit  bercakap kepada rakan anda tentang keistimewaaan rahsia hukum tarikan. Hal ini bagi memastikan anda mengekalkan fokus terhadap penciptaan yang boleh membantu anda mencipta impian yang diinginkan

 • 2 tip terpenting yang akan meningkatkan lagi keberkesanan usaha anda. Dengan 2 tip hebat ini anda akan meningkatkan kuasa anda untuk mencipta impian, anda akan dapat rakan untuk bercakap dan anda akan dapat membantu orang lain di sepanjang kehidupan. Inilah cara terbaik untuk mengharungi kehidupan.

 • Analisa tahap keberkesanan fokus & tindakan mengapa anda masih gagal mencipta apa yang anda mahu.

 • Anda dipersembahkan masalah dan cara penyelesaian yang terbukti berkesan

 • Senarai semak bagi penciptaan apa yang anda inginkan.  Dengan senarai semak  yang disediakan ini dapat memudahkan lagi anda check balik tindakan dan fokus yang harus anda utamakan.

Ini adalah sebahagian info yang bakal anda serap. Banyak lagi yang bakal anda perolehi dari ebook ini.


 

Kenapa Anda Perlu Miliki Panduan Rahsia Tarikan?

Tiada panduan lengkap sebagai bimbingan yang dibongkarkan seperti ebook ini...

Panduan Rahsia Hukum Tarikan bukanlah panduan motivasi biasa. Malah memberi penekanan kepada teknik untuk menggerakkan hukum tarikan dengan sempurna. Bagaimana dengan langkah yang diperjelaskan mampu mengaktifkan minda sebagai tenaga (energi) yang positif.

Jika anda semata-mata hanya ingin meningkatkan motivasi sebagai pembakar semangat. Sila lupakan kewujudan laman web ini. Panduan Rahsia Tarikan adalah ebook yang mempunyai teknik yang berkesan untuk menarik apa saja yang anda mahu – dengan izin yang maha Pencipta (Insya Allah)

Ebook ini dihasilkan dengan 90 mukasurat. Ianya padat dengan teori serta praktikal. Jadi, anda tidak akan bosan membacanya.

Anda bakal memiliki satu senjata rahsia bagi mencapai apa yang anda inginkan

Saya telah mencapai satu demi satu kejayaan yang mana setiap kejayaan tersebut datang dari pengunaan rahsia hukum tarikan. Jika anda memiliki ebook ini maka beRmakna anda bakal memiliki satu senjata rahsia bagaimana untuk mencapai satu demi satu kejayaan dalam hidup anda. Kini untuk mencapai kejayaan yang anda impikan bukanlah sesuatu yang mustahil lagi.

Anda bukan setakat mampu mencapai kejayaan malah anda boleh kenal siapa diri anda...

Ya, dengan mengikuti teknik-teknik yang betul seperti apa yang ditulis dalam ebook ini anda bakal mengalami kejutan kerana apa yang anda fikirkan bakal tiba pada anda dalam jangka masa yang singkat namun ianya tidak dapat menandingi bila anda kenal siapa diri anda sendiri.

Dengan memahami bagaimana sistem hukum tarikan ini berjalan anda juga mampu mengenal siapa diri anda di sisi Tuhan, siapa anda kepada alam ini dan apa fungsi anda pada sistem yang telah Tuhan anugerahkan kepada seluruh manusia.

Mungkin anda tidak perlukan panduan lain yang mahal harganya...

Setiap teknik ditunjukkan langkah demi langkah! Segala pengalaman dan pengetahuan saya, dicurahkan dalam ebook ini.  Remaja umur 15 tahun pun boleh buat.

Setiap teknik di dalam ebook ini adalah teknik sebenar yang telah digunapakai oleh pakar-pakar FIZIK KUANTUM serta saya sendiri. Jadi dengan hanya mengikuti apa yang telah saya tulis didalamnya ianya mampu mengubah hidup anda kelak.

Ebook ini lengkap merangkumi semua aspek. Ia juga merupakan kompilasi buku-buku, seminar dan pengalaman. Tidak perlu membazir wang beli buku dan seminar lain.

Ingin saya tegaskan bahawa panduan ini bukanlah

 • MLM,

 • Skim cepat kaya,

 • Pelaburan Internet

 • Forex,

 • Affiliate,

 • Adsense

dan sebagainya...

 

Tetapi..

Satu panduan yang bukan sahaja dapat mengubah persepsi diri anda sendiri, malah ebook ini juga dapat membantu anda mengubah arus dan corak kehidupan harian anda ke arah peluang kejayaan yang lebih gemilang.

Ya. Ini bukan mitos atau dongengan.


 

APA KATA MEREKA YANG TELAH MENGGUNAKAN ILMU TARIKAN INI.

 
 

Berapa Pelaburan Anda?

Fikirkan sejenak soalan-soalan saya ini..

Apa fikiran anda, jika panduan ini dapat membantu anda mendapatkan kejayaan dan kekayaan serta kebahagiaan yang selama ini anda cari. Berapakah harga dan nilai yang anda sanggup bayar?

Juga sekiranya panduan ini yang mampu menolong anda, untuk menghilangkan perasaan tertekan, mendapat semangat baru untuk fokus ke arah kekayaan dan kejayaan. Tidak lagi berhutang sana sini. Apakah nilainya pada anda?

Ratusan ringgit ? Ribuan ringgit ? Mungkin lebih ?

Saya harap dengan pendedahan 11 teknik hukum tarikan yang saya simpan rapi selama ini dapat dimanfaatkan dengan sebaik mungkin. Saya tahu anda sangat serius kerana anda membaca sehingga ke barisan ini.

Pelaburan anda cuma..

RM100.00

RM50 sahaja

SEKEJAP!

ADA BONUS ISTIMEWA

AMALAN DOA-DOA UNTUK BEBAS DARI JERATAN HUTANG

Dengan amalan doa-doa ini, inshaa Allah segala kemelut dan lilitan hutang akan dapat dilunaskan walaupun sebesar gunung.

 • Dengan mengikuti segala teknik yang di persembahkan dalam ebook ini anda sebenarnya telah mengaktifkan HUKUM TARIKAN dalam diri anda. Jadi, anda kini sudah bersedia untuk menarik segala impian yang anda angani.

 • Panduan ini memang sesuai untuk anda yang serius mencari peluang. Kini anda boleh mengubah persepsi nasib anda. Tempahlah sekarang

 • Jika  anda  mahukan   jalan   pintas  untuk  menentukan corak hidup anda,   klik butang

DAPATKAN SEKARANG!!!Salam Sukses,

Ir. Hj. Ezwan

Usahawan

www.irezwan.com

Email : rahsiatarikan@gmail.com

FB    :  http://www.facebook.com/ir.ezwanpage


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Rahsia Menarik Kekayaan dan Kejayaan Melalui Hukum Tarikan
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN


PENGESAHAN

Klik untuk Bantuan