Ebook 10 Cara Spiritual Melunaskan Hutang

Ebook 10 Cara Spiritual Melunaskan Hutang

MASALAH HUTANG MENGHANTUI DIRI ANDA? INGIN TAHU CARA SPIRITUAL MELUNASKAN HUTANG?

ANDA MENGALAMI MASALAH BERIKUT?

  • Hutang yang banyak sehingga membebankan
  • Hidup jadi tidak tenteram akibat hutang
  • Buntu mencari penyelesaiaan untuk selesaikan hutang
  • Timbul masalah keluarga atau persahabatan akibat hutang
  • Muflis akibat hutang
  • Dikejar Ah Long akibat hutang
  • Susah untuk berurusan dengan bank akibat hutang

Orang Malaysia paling ramai berhutang...iaitu sebanyak 68%. Selepas berhutang, liat pulak nak bayarnya...aduh! Jadi bagaimana nak selesai???

Kalau tak bayar...bangkrap la jadinya...Na'udzubillah.

Hutang sememangnya membebankan bukan, daripada hutang jugalah yang menyebabkan pelbagai masalah lain. Saya pasti jika anda di bebani dengan hutang yang banyak pasti akan timbul masalah-masalah seperti diatas.

“Hutang membuat kehinaan di siang hari, Dan kegelisahan di malam hari”

-Nabi Muhammad SAW-

 
Dari Aisyah, bahwa Rasulullah SAW sering membaca do'a:

"Ya Allah, aku berlindung kepada-Mu dari siksa kubur, fitnah kehidupan & fitnah kematian. Ya Allah, aku berlindung kepada-Mu dari perbuatan dosa & hutang." Seseorang bertanya kepada Rasul,"Kenapa tuan banyak meminta perlindungan dari hutang?" Rasul menjawab: "Sesungguhnya seseorang apabila berhutang dia akan cenderung berkata dusta & berjanji lalu mengingkarinya."

(HR.BUKHARI)

Kenapa anda perlu berhutang sehingga tidak mampu untuk bayar? itu silap anda, itu juga silap saya juga dulu yang di bebani pelbagai hutang. Namun sekarang Alhamdulillah saya mampu selesaikan hutang-hutang saya. Kini saya hanya lebih berhati-hati dengan hutang. Saya akan kongsikan rahsia melunaskan hutang...

 

Nak tahu rahsia "10 Cara Spritual Lunaskan Hutang"?

Ebook ini saya tulis untuk memberikan anda kesedaran dan cara yang sememangnya insyaAllah akan memberikan anda impak yang luar biasa dalam menyelesaikan masalah hutang anda. Ebook ini sesuai untuk anda yang sudah buntu cari jalan penyelesaian untuk selesaikan hutang, Sudah cuba berusaha siang dan malam untuk selesaikan hutang anda, Namun kesudahannya semakin teruk dan tiada apa-apa hasil yang ada hanyalah penat dan hampir berputus asa.

Kenapa semua masalah ini berlaku sedangkan anda telah berusaha sehabis baik. Kenapa apa yang anda cuba buat untuk selesaikan hutang anda masih juga buntu. Lihat balik diri anda... apa kekurangan anda? Jika semuanya anda telah cuba dan berusaha pastinya spiritual anda yang bermasalah anda. Maka Ebook ini sememangnya ditulis untuk memberikan penyelesaian terbaik untuk masalah hutang anda.

Saya tidak menjanjikan yang hutang anda akan terus selesai selepas membaca ebook ini, namun saya pasti semua masalah hutang anda akan selesai jika anda amalkan apa yang saya ajarkan dalam ebook ini. Samada cepat atau lambat sahaja..

 

Rahsianya akan saya bongkar dalam Ebook ini...

Anda akan ketahui 10 Cara melunaskan hutang dengan kaedah spiritual, yang mengandungi amalan-amalan mustajab untuk menyelesaikan masalah hutang yang banyak. Kaedah ini amat mudah, cuma perlu buat dengan istiqamah setiap hari, tanpa henti..sehinggalah hutang selesai.

Hasilnya akan nampak dengan drastik, jika anda lakukannya dengan penuh komited. Inshaa Allah. Mengikut pengalaman saya, selepas beberapa hari mengamalkan 10 cara ini, alhamdulillah satu per satu pintu rezeki dibuka, bermakna saya perolehi banyak peluang rezeki dan saya terus bertindak ke atas peluang itu. Apabila dapat hasilnya, maka perlulah tunaikan kewajipan untuk membayar hutang.

 
 

SIAPA SAYA?

Nama saya Ir. Hj. Ezwan Bin Mokhtar, lebih dikenali sebagai IR EZWAN. Merupakan seorang Jurutera Profesional yang menjalankan perniagaan sepenuh masa dan merupakan Pengarah kepada 3 buah syarikat. Saya juga mendapat “Certified Advance Law Of Attraction” dari My Global Science Foundation, United Stated Of America. Saya juga merupakan pengamal Hukum Tarikan sepenuhnya dalam mengubah kehidupan saya 360º DARJAH. Kepakaran saya adalah membantu orang yang ingin mengubah kehidupan mereka dengan mengamalkan Hukum Tarikan ke tahap yang tertinggi supaya mencapai impian dan matlamat mereka dengan mudah.

PENGIKTIRAFAN DAN PENCAPAIAN

Pengarah kepada 3 buah syarikat Ezrich Group Sdn Bhd, Perunding AVL Sdn Bhd, RGH Wanluino Sdn Bhd

Jurutera Professional (Board of Engineers Malaysia)

Pengasas, Pusat Rawatan Islam RIZQIN dan Produk jenama AURA RIZQIN

Penulis blog, ebook dan buku (www.irezwan.com ; www.rahsiahipnosis.com )

Certified Advance Law of Attraction from MyGlobal Science Foundation, US (www.myglobalsciencesfoundation.org)

 Sijil Pengiktirafan dari MyGlobal Science Foundation, US


APA KATA MEREKA...

Penafian : Testimoni ini adalah daripada pengguna yang telah mengamalkan ilmu ini. Namun, ia bergantung kepada individu masing-masing.

 

Penafian : Testimoni ini adalah daripada pengguna yang telah mengamalkan ilmu ini. Namun, ia bergantung kepada individu masing-masing.

 

Penafian : Testimoni ini adalah daripada pengguna yang telah mengamalkan ilmu ini. Namun, ia bergantung kepada individu masing-masing.

   

NANTI DULU...

Khas buat anda...untuk beberapa hari shj,

Ebook 10 Cara Spiritual Melunaskan Hutang dilengkapi dengan Amalan Doa-doa Bebas Hutang, sebagai Booster untuk mempercepatkan penyelesaian hutang anda.


JADI, BERAPAKAH MAHARNYA?

RM 99

RM 60

SPECIAL ....

KHAS BULAN INI SAHAJA

RM 40 SHJ

KOD KUPON DISKAUN : SYUKUR

SILA MASUKKAN KOD KUPON DISKAUN DI BORANG TEMPAHAN DI BAWAH.
 

**HARGA AKAN NAIK BILA-BILA MASA, TEMPAH SEKARANG!

**Ebook akan dihantar melalui email, selepas pengesahan bayaran.

Selamat beramal

Daripada: IR.HJ EZWAN

FB : http://facebook.com/ir.ezwanpage

 Email : rahsiatarikan@gmail.com

 

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook 10 Cara Spiritual Melunaskan Hutang
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau


Maklumat Peniaga

www.rezeki.com.my
ezrichgroup@gmail.com
+60169966361
Klik untuk Bantuan