PAKEJ HIPNOSIS TARIKAN REZEKI & WANG

PAKEJ HIPNOSIS TARIKAN REZEKI & WANG

RAHSIA TARIKAN REZEKI DAN KEKAYAAN DENGAN TEKNIK AJAIB, MUDAH DAN BERKESAN...NAK CUBA?


BACA SAMPAI HABIS...ISTIMEWA KHAS BUAT ANDA SEMPENA 2018.


Ini adalah kaedah paling mudah yang harus anda ketahui. Ia juga merupakan 'turbocharge' dalam menarik rezeki dan kekayaan!

 

Sahabat yang dihormati sekalian,

Adakah anda rasa hairan mengapa orang kaya dan berjaya mendapat banyak peluang sedangkan anda bekerja keras, terpaksa bayar bil dan masih tidak berjaya walaupun telah mencuba?

Barangkali anda pernah berfikir bahawa rezeki dan kekayaan hanya untuk orang tertentu sahaja. Mungkin anda pernah berkata begini.. 'Mungkin itu rezeki dia atau "dah takdir..."

Sebelum kita pergi lebih jauh, saya mahu anda berada di tempat yang betul kerana saya tidak mahu membuang masa anda.

Apa yang saya ingin kongsikan kepada anda di sini adalah RAHSIA yang anda mungkin belum tahu tentang menarik rezeki dan kekayaan.

 

Ia amatlah mudah.

 

Dengan itu, jika itulah yang anda mahukan dan itulah yang memberi anda kehidupan yang diimpikan, maka perhatikan betul-betul tentang rahsia ini kerana ia membuka jalan ke arah kesenangan dan kekayaan.

Rahsia ini bukan hanya teori semata-mata atau mitos. Ia telah diuji dan terbukti yang akan menghasilkan apa yang anda bayangkan.

 

Anda mungkin seperti berikut sebelum ini...

  •       Gagal dan gagal lagi dalam setiap percubaan mendapatkan wang dalam kehidupan anda.
  •      Kehilangan wang setiap kali anda cuba untuk mencari wang tambahan.    
  •       Ada banyak hutang yang susah nak bayar.       
  •      Tidak melakukan sesuatu terhadap peluang yang ada sehingga kini.
  •       Dan anda boleh mengubah situasi di atas dengan mengetahui rahsia ini…

 

Rahsia No.1

 

Ia dipanggil sebagai memori selular. Ia adalah memori yang berada di sel di dalam badan. Setiap sel dalam badan kita sebenarnya mempunyai memori tersendiri. Memori ini menyimpan maklumat berkaitan dengan pengalaman masa lalu yang mana boleh jadi positif atau negatif.

  

Sebab Mengapa Anda Masih Tersangkut dan Tidak Boleh Pergi Jauh

 

Masalahnya ialah jika sel memutuskan untuk menyimpan memori daripada pengalaman negatif, ia akan mengakibatkan kesan yang tidak diingini yang biasanya menjadi halangan.

Ini adalah sebab mengapa anda masih tersangkut. Jika anda tidak boleh mendapatkan wang lebih (tidak kira berapa susah dan banyak anda berusaha), ia adalah kerana memori anda telah membentuk halangan dalam minda bawah sedar yang menghalang anda untuk menarik rezeki dan kekayaan.

 

Apabila ia berlaku, hasilnya adalah perasaan negatif yang mengakibatkan kegagalan.

Adakah ini yang anda alami ketika mencari peluang dan kekayaan?

Adakah anda mula berfikir mungkin ini adalah takdir sedangkan anda boleh mengubah situasi hidup anda menjadi lebih baik?

 

Baiklah! Berita baik adalah anda BOLEH mendapatkan wang yang banyak, Dengan izinNya. Dan bukan menyalahkan takdir.

Anda hanya perlu tahu bagaimana untuk format semula memori dalam minda bawah sedar anda, jadi tiada halangan bagi anda untuk menarik wang dan kekayaan.

 

Apabila ini berlaku, jalan untuk menarik impian anda akan terbuka luas.

Jadi, persoalannya adalah Bagaimana nak format semula memori di minda bawah sedar?

Jawapannya mudah sahaja tetapi boleh jadi sangat sukar jika anda tidak tahu formula yang tepat.

  

Rahsia No.2

Rahsia kedua ini adalah untuk format semula memori selular dalam minda bawah sedar anda.

Untuk memulakannya, anda mesti tahu apakah dia memori. Memori adalah maklumat daripada pengalaman masa lalu yang disimpan. Apabila anda menghadapi halangan dalam kehidupan anda yang berkaitan dengan wang, memori selular dalam minda bawah sedar anda akan mendapatkan data daripada situasi negatif pada masa lalu.

 

Barangkali pada suatu ketika dahulu ada situasi yang telah diserap dalam minda anda seperti anda tidak boleh jadi kaya atau anda miskin atau wang adalah sumber kejahatan dan lain-lain lagi.

Mungkin ada banyak lagi situasi yang anda hadapi sebelum ini dan telah direkod oleh memori dalam minda anda yang menghalang anda untuk menarik wang dan kekayaan.

 

Perkara Ini Mengejutkan Anda

 

Selalunya ramai orang tidak ingat akan situasi negatif yang datang semula untuk menghantui hidup mereka.

Pada dasarnya, anda perlu ingat bahawa semua ini berlaku pada tahap tidak sedar. Minda bawah sedar tidak boleh berfikir atau membuat keputusan. Ia hanya boleh berhubung dengan persekitaran dan ia bertindak dengan cara tertentu. Yang hairannya adalah pada kebanyakan orang, minda bawah sedar yang mengawal keputusan mereka. Ini bermakna ia berlaku pada tahap tidak sedar. Jika anda mempunyai pengalaman negatif tentang wang pada masa lalu, maka minda bawah sedar anda akan menjauhkan diri anda daripada wang.

 

Katakanlah anda tahu tentang apa yang berlaku. Mungkin anda masih ingat tentang situasi negatif atau kini anda sedar tentangnya kerana saya telah membuatkan anda berfikir tentangnya.

Ini bukan bermakna masalah yang dapat diatasi. Sebenarnya, timbul pula satu masalah baru iaitu anda perlu memprogram semula minda anda supaya dapat membuang perkara negatif itu.

 

Dan ini boleh jadi sukar. Selalunya orang lari daripada masalah ini. Ini adalah mengapa kita melihat ramai orang mencuba untuk memanfaatkan Hukum Tarikan, tetapi masih gagal. Mereka mengetahui maklumat itu tetapi mereka tidak tahu akan formula yang membuatkan maklumat itu terlaksana.

Baiklah, saya bersedia berkongsi formula itu dengan anda sekarang.

 

Rahsia No.3

 

Rahsia ini adalah yang terpenting kerana ia adalah cara berkesan di mana anda boleh berhubung ke dalam minda bawah sedar dan format semula memori selular. Jadi, anda tidak lagi mempunyai halangan secara tidak sedar yang menghalang anda daripada menarik kekayaan.

Kaedah itu dikenali sebagai HIPNOSIS dan ia telah lama berada di dunia ni sejak beribu tahun dahulu. Ia adalah kaedah yang paling berkesan untuk berkomunikasi dengan minda bawah sedar.

 

Melalui hipnosis, ia akan membawa anda mencapai tahap minda alpha di mana minda menjadi tenang dan terbuka untuk menerima saranan. Pada tahap alpha ini juga, minda bawah sedar boleh diformat atau diprogram semula.

 

Ada Satu Lagi Yang Perlu Diketahui

Apabila anda telah format semula minda bawah sedar anda, maka anda telah mengaktifkan daya tarikan luar biasa yang dikenali sebagai Tarikan Rezeki. Apabila ia diaktifkan, semuanya akan berubah.

Bukan sahaja anda boleh mula menarik rezeki, tetapi ia berlaku dengan mudah dan anda boleh mula menarik segala benda yang berkaitan dengan rezeki seperti peluang dan perhubungan dalam perniagaan.

Perkara terbaik tentang rahsia ini adalah semua orang TERMASUK ANDA boleh mengaktifkannya dan mula melihat keberkesanannya.

 

Siapakah Saya?

 

Saya, Ir. Ezwan adalah seorang usahawan dan merupakan Law of Attraction (LOA) Practitioner daripada Global Science Foundation, USA. Saya juga adalah merupakan penulis buku "MAGNET IMPIAN & KEJAYAAN", terbitan JOOTAWAN BOOKS. Nak ilmu & tip-tip motivasi ? jom baca artikel di www.irezwan.com

Saya berminat mengkaji teknik dan rahsia kejayaan yang ada sehinggalah saya menemui teknik hipnosis ini yang amat berkesan bukan sahaja untuk diri saya, malah kepada semua orang. Hipnosis ini juga merupakan 'turbocharge' kepada teknik Hukum Tarikan.

Hipnosis ini adalah rahsia saya mendapat pendapatan perniagaan melebihi 7 angka dalam tahun pertama walaupun baru mula berjinak-jinak dalam perniagaan. Syukur Alhamdulillah... Kini, saya bersedia untuk berkongsi rahsia ini kepada anda semua.

 

 


Ini Adalah Apa Yang Menarik

 

Mereka mungkin tidak sedar yang rahsia ini telah aktif dalam badan mereka setelah menggunakannya.

Rezeki datang kepada anda dengan mudah kepada mereka di mana mereka percaya ia adalah sebahagian daripada hidup mereka.

Jadi sekarang adalah masa untuk anda menjadikannya sebahagian daripada hidup anda…

 

Memperkenalkan

Hipnosis Tarikan Rezeki


 

Ia adalah dalam bentuk audio yang mudah digunakan (boleh disimpan di komputer, telefon bimbit, mp3 player, I-pod, I-Phone, I-pad dan sebagainya) dan ia memberikan anda kelebihan berikut:

 

  -   Ia akan melengkapkan hidup anda dan mengubah hidup anda daripada seorang yang bersusah-payah  untuk mendapatkan rezeki kepada seorang yang menariknya secara automatik.

     -   Ia mengaktifkan anda sebagai Elemen Penarik Rezeki.

     -   Ia akan menyediakan anda "blueprint" minda wang yang anda tidak ada selama ini.

-   Ia dapat membuang kepercayaan lama anda tentang rezeki dan kekayaan.


-   Halangan anda terhadap rezeki akan dibuang dan mengakibatkan rezeki datang kepada anda.

      -  Ia dapat menghilangkan keraguan dalam diri anda tentang rezeki dan kekayaan.

      -   Rezeki datang tiba-tiba tanpa disangka, dengan izin-Nya.

      -   Menjadi lebih positif dalam segala aspek kehidupan.

      -   Hidup menjadi lebih tenang dan relax.

(Nota: Perlu diingatkan bahawa semua di atas berlaku dengan izin-Nya.)

  

                                 Tak percaya? Masih ragu-ragu? Sila lihat testimoni berikut...


Ini Adalah Kebenarannya

 

Kebenarannya adalah tiada apa akan berlaku jika anda tidak bertindak. Kunci kebebasan bermula apabila anda membuka pintunya!

Jadi, langkah pertama adalah dengan mengambil tindakan dan saya ingin memudahkan hidup anda. Saya pasti yang Audio Hipnosis akan mengubah hidup anda dengan pantas dan mendapat hasil yang banyak melebihi berganda-ganda daripada harga audio ini.

 

Saya ingin menawarkan PAKEJ LENGKAP yang bersama produk berikut:

 

AUDIO HIPNOSIS REZEKI + AUDIO HIPNOSIS TARIKAN WANG + AUDIO SUBLIMINAL + EBOOK 20 AMALAN PEMBUKA REZEKI + EBOOK RAHSIA MINDA WANG + EBOOK PANDUAN HIPNOSIS

 

 Pada awalnya, harga audio hipnosis ini diletakkan agak tinggi dengan mengambil kira banyak faktor terlibat semasa rakaman dibuat.

 Namun begitu, saya menawarkan harga ISTIMEWA untuk beberapa hari sahaja

 

Harga Asal : RM 340


Harga Baru 2018, 

RM150 shj

      ***PENTING! Masukkan KOD KUPON DISKAUN : HIP190(Nota : Ini adalah produk digital MP3 dan PDF, akan dihantar melalui email)

Jika ada pertanyaan, sila email ke rahsiatarikan@gmail.com


SALAM SUKSES,


Ir. Hj. EZWAN MOKHTAR

http://www.irezwan.com

http://www.facebook.com/ir.ezwanpage


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
PAKEJ HIPNOSIS TARIKAN REZEKI DAN WANG
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel ezrichgroup@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaEZRICH CONSULTANCY
No. Akaun564212500960
Buka Maybank2u  
PenamaEZWAN MOKHTAR
No. Akaun7011198895
Buka CIMB Clicks  
PenamaEZWAN BIN MOKHTAR
No. Akaun05058023913397
Buka Bank Islam IB  

PENGESAHAN


Maklumat Peniaga

www.irezwan.com
ezrichgroup@gmail.com
+60169966361